Păstrăv la cuptor

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 7026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • 250 g ciuperci,
  • 1-2 legături de ceapă verde,
  • 1 linguriță boia,
  • 2-3 linguri ulei,
  • sare, piper,
  • pătrunjel verde,
  • lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor:

Păstrăvii eviscerați și spălați bine se condimentează cu sare și piper.
Ciupercile tăiate feliuțe subțiri și ceapa verde tăiată mărunt se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare, piper și boia.
Într-o tavă de Jena sau într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt punem păstrăvii umpluți cu amestecul de ciuperci. 
Atât tava cât și hârtia trebuiesc unse cu ulei. După ce aranjăm păstrăvii în tavă, se stropesc cu ulei și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 minute.
La servire ornăm cu pătrunjel verde și lămâie.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor